WIE WINT EEN AWARD ?

De stemmen van de jury zijn geteld en de finalisten zijn bekend. 

Wil u meemaken wie met de award naar huis gaat? En wil u ideeën opdoen om in uw eigen bedrijf te implementeren? Meer nog: wil u zelf stemmen voor uw favorieten? 

Kom dan naar het Asset Performance Symposium en de Awards! 

EN DE FINALISTEN ZIJN ...

Asset Performance 4.0 Award

Re-engineered condition monitoring voor de warmwalsinstallatie

Elk extra uur productie betekent extra output voor de warmwalsinstallatie. Daarom focust ArcelorMittal in dit project op het verhogen van de betrouwbaarheid voor ’s werelds meest innovatieve warmwals.

Prodigis: digitalisatie van de veiligheid voor onderhoud aan de sporen

Voor de start van dit project werden de sporen veiliggesteld voor onderhoud door alles op papier te zetten. Met Prodigis wil Infrabel zijn manier van werken sterk digitaliseren.

Remote Performance Management voor Air Cooled Condensers

De performantie van ACC’s (een belangrijk deel van de stoomcyclus) verbeteren en digital condition monitoring gebruiken, zorgt voor SPG voor substantiële verbeteringen in de algemene efficiëntie en betrouwbaarheid. 

Best Improvement in Maintenance & Asset Management

aquafin_original

Life cycle planning en assetplanning op lange termijn

Aquafin wil de betrouwbaarheid van zijn pompstations, zuiveringsinstallaties en netwerk via risicogebaseerd onderhoud verbeteren, en tegelijkertijd een langetermijnplan voor renovaties en vervangingen van betrokken assets in werking doen treden. 

logo arlanxeo 2

Onvoorziene falingen voorkomen dankzij de Motion Amplification camera

De belangrijkste driver achter dit project is de betrouwbaarheid van extruders in de finishing-afdeling. Dankzij een combinatie van Root Cause Analysis en de Motion Amplification Camera kan Arlanxeo nu graven naar de echte oorzaak van onvoorziene falingen.

logo_NMLK

Een betrouwbaarheidsvisie implementeren in het bedrijf

Met dit project wil NLMK de vicieuze cirkel van snel repareren als iets kapot gaat doorbreken, en de echte oorzaak van de problemen aanpakken. Zo kunnen ze downtime verminderen en het working ratio opdrijven.

Technical Team of the Year

Telecom technisch team

Fluvius is trots op zijn technische team omdat ze allemaal samenwerken en voor elkaar een stapje verdergaan. De teamspirit is hoog: als iemand hulp nodig heeft, dan draagt elk teamlid zijn steentje bij. Samen zijn ze trots dat ze werken voor het derde grootste telecom-netwerk in Vlaanderen.

Maintenance team

Het maintenance team is er onlangs in geslaagd om nieuwe systemen te implementeren in hun dagelijkse onderhoudswerk. Ze hebben ook net hun in-house trainingen op punt gesteld, wat de technici zeker appreciëren. En: ze staan open voor veranderingen. Het resultaat? De teamspirit was nog nooit zo hoog, ze werken efficiënter en zijn erg gemotiveerd.

Naar een gecentraliseerde onderhoudsdienst

De verschillende onderhoudsteams van Bionerga fuseerden vorig jaar tot één dienst. Een betere organisatie, planning en werkvoorbereiding waren de speerpunten. Ze leggen u graag uit hoe ze dit veranderingstraject zo succesvol hebben afgelegd.

SYMPOSIUM

Ontdek de cases van de finalisten, stem op uw favoriet, en doe nieuwe ideeën op om in uw eigen bedrijf te gebruiken.

AWARDSHOW

Beleef een onvergetelijke avond op de prijsuitreiking van de Asset Performance Awards, met een keynote van Patrick Dixon en een verzorgd walking dinner. Een ideaal netwerkmoment of hét event om uw team mee in de watten te leggen.

Close Menu