Uitstekend onderhoud start met goede best practices

Alles start met een goede basis. Ook maintenance en asset management. Goed onderhoudsmanagement begint bij sterke, goed uitgedachte best practices.

Onze finalisten hebben samen met hun team een succesvol project afgerond rond gekende best practices in reliability, condition monitoring…, en vertellen er u graag meer over tijdens het symposium.

Laat u inspireren door de cases voor de finalisten en schrijf u hier in voor het symposium:

EN DE FINALISTEN ZIJN ...

Life cycle planning en assetplanning op lange termijn

Aquafin wil de betrouwbaarheid van zijn pompstations, zuiveringsinstallaties en netwerk via risicogebaseerd onderhoud verbeteren, en tegelijkertijd een langetermijnplan voor renovaties en vervangingen van betrokken assets in werking doen treden. 

Onvoorziene falingen voorkomen dankzij de Motion Amplification camera

De belangrijkste driver achter dit project is de betrouwbaarheid van extruders in de finishing-afdeling. Dankzij een combinatie van Root Cause Analysis en de Motion Amplification Camera kan Arlanxeo nu graven naar de echte oorzaak van onvoorziene falingen.

logo_NMLK

Een betrouwbaarheidsvisie implementeren in het bedrijf

Met dit project wil NLMK de vicieuze cirkel van snel repareren als iets kapot gaat doorbreken, en de echte oorzaak van de problemen aanpakken. Zo kunnen ze downtime verminderen en het working ratio opdrijven.

Close Menu