Een uitstekend team zorgt voor uitstekende resultaten

Uitstekende resultaten zouden niet mogelijk zijn zonder een sterk onderhoudsteam. Onze finalisten willen de spirit van hun team met u delen tijdens het Asset Performance Symposium. U ontdekt wat hen sterk maakt en welke weg ze daarvoor hebben afgelegd.

Wil u weten wat een goed team maakt? En hoe u dat zelf kan implementeren in uw bedrijf? Kom dan naar onze finalisten luisteren en stem op uw eigen favorieten.

Laat u inspireren door de cases voor de finalisten en schrijf u hier in voor het symposium:

EN DE FINALISTEN ZIJN ...

Telecom technisch team

Fluvius is trots op zijn technische team omdat ze allemaal samenwerken en voor elkaar een stapje verdergaan. De teamspirit is hoog: als iemand hulp nodig heeft, dan draagt elk teamlid zijn steentje bij. Samen zijn ze trots dat ze werken voor het derde grootste telecom-netwerk in Vlaanderen.

Maintenance team

Het maintenance team is er onlangs in geslaagd om nieuwe systemen te implementeren in hun dagelijkse onderhoudswerk. Ze hebben ook net hun in-house trainingen op punt gesteld, wat de technici zeker appreciëren. En: ze staan open voor veranderingen. Het resultaat? De teamspirit was nog nooit zo hoog, ze werken efficiënter en zijn erg gemotiveerd.

Naar een gecentraliseerde onderhoudsdienst

De verschillende onderhoudsteams van Bionerga fuseerden vorig jaar tot één dienst. Een betere organisatie, planning en werkvoorbereiding waren de speerpunten. Ze leggen u graag uit hoe ze dit veranderingstraject zo succesvol hebben afgelegd.

Close Menu