Een uitstekend team zorgt voor uitstekende resultaten

Uitstekende resultaten zouden niet mogelijk zijn zonder een sterk onderhoudsteam. Wil u weten wat een goed en sterk team maakt? En hoe u dat zelf kan implementeren in uw bedrijf? Met deze award zetten we de mensen achter het onderhoud in de kijker.

Dit waren de finalisten van 2019

Naar een gecentraliseerde onderhoudsdienst

De verschillende onderhoudsteams van Bionerga fuseerden vorig jaar tot één dienst. Een betere organisatie, planning en werkvoorbereiding waren de speerpunten. Ze leggen u graag uit hoe ze dit veranderingstraject zo succesvol hebben afgelegd.

Telecom technisch team

Fluvius is trots op zijn technische team omdat ze allemaal samenwerken en voor elkaar een stapje verdergaan. De teamspirit is hoog: als iemand hulp nodig heeft, dan draagt elk teamlid zijn steentje bij. Samen zijn ze trots dat ze werken voor het derde grootste telecom-netwerk in Vlaanderen.

Maintenance team : WINNAAR

Het maintenance team is er onlangs in geslaagd om nieuwe systemen te implementeren in hun dagelijkse onderhoudswerk. Ze hebben ook net hun in-house trainingen op punt gesteld, wat de technici zeker appreciëren. En: ze staan open voor veranderingen. Het resultaat? De teamspirit was nog nooit zo hoog, ze werken efficiënter en zijn erg gemotiveerd.

Close Menu