Welkom op Asset Performance 4.0

Na het organiseren van de zeer succesvolle Euromaintenance 4.0 conferentie, heeft BEMAS besloten om Asset Performance 4.0 te starten, een toonaangevende Europese conferentie en tentoonstelling over digitale transformatie op het gebied van industriële productie en infrastructuur.

Het industriële landschap bevindt zich momenteel midden in de vierde industriële revolutie met nieuwe technologieën zoals Industrial Internet of Things (IIoT), big data, predictive analytics, machinaal leren en meer die in een steeds sneller tempo worden geïmplementeerd. De combinatie van IIoT en predictive analytics biedt ongeziene mogelijkheden voor bedrijfsvoering, onderhoud en betrouwbaarheid van bedrijfsmiddelen met meer uiteenlopende en betaalbare oplossingen om de prestaties van bedrijfsmiddelen (uptime van de apparatuur, energieverbruik, kwaliteitsoutput, …) te bewaken en te verhogen.

De Asset Performance 4.0 Conferentie en beurs biedt een unieke kans om te leren hoe nieuwe 4.0 technologieën en fundamentals op het gebied van operations, onderhoud en asset management elkaar versterken om zo een hogere betrouwbaarheid van het materieel en betere prestaties te bereiken in de asset-intensieve industrieën.

Call for speakers

We zijn op zoek naar sprekers voor een 40 minuten durende presentatie over hun innovatieve toepassingen en projecten op dit gebied. Sprekers kunnen de resultaten en ervaringen delen met 4.0-oplossingen die momenteel worden geïmplementeerd in (proef)sites. Duopresentaties zijn toegestaan.

Verder zijn we op zoek naar workshopbegeleiders om de deelnemers te leren werken met een bepaalde techniek, tool of toepassing op het gebied van onderhoud en beheer. Kortom, workshop animatoren leren de deelnemers hoe ze disruptieve technologieën of oplossingen kunnen gebruiken en hoe ze kennis kunnen maken met nieuwe oplossingen die hen kunnen helpen om de prestaties van hun bedrijfsmiddelen te verbeteren.

Op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Plaats uw hackathonideeën. In een hackathon introduceert een eigenaar van een bedrijfsmiddel een probleem in de exploitatie of het onderhoud bij een panel van experts, die zullen werken om een oplossing te vinden met behulp van voorspellende analyses, AI en het ivd.

Close Menu