Na 20 jaar Maintenance Manager van het Jaar heeft BEMAS vzw besloten om die prestigieuze award te transformeren tot de Asset Performance Awards.  Met deze transformatie spelen we in op enkele belangrijke trends in het metier van onderhoud. Eerst en vooral wordt het onderhoudsbeleid steeds meer ingepast in een asset management-strategie op lange termijn. Onderhoud moet er voor zorgen dat de assets de gewenste performantie leveren. Performantie van de installaties of infrastructuur is steeds het resultaat van het omzetten van een sterke visie in de realiteit dankzij het toepassen van goede praktijken.

Blue collar - white collar - medium
smart factory 4.0 augmented reality LARGE
image (3)

AWARD FOR BEST IMPROVEMENT IN MAINTENANCE & ASSET MANAGEMENT

ASSET PERFORMANCE 4.0 AWARD

TECHNICAL TEAM OF THE YEAR

Het beste onderhoudsmanagement begint met sterke, goed doordachte best practices. Deze award focust op succesvolle projecten rond best practices, betrouwbaarheid, conditiebewaking … 

Machines en onderhoud worden steeds intelligenter. Internet of Things, voorspellende analyse en Big Met deze award focussen we op de gereedschapskist van de onderhoudsteams van de toekomst zitten.

Teamwork is de basis van uw bedrijf. Een solide, hecht team levert het beste werk. Met deze award zetten we trotse teams in de bloemetjes die samen heel wat watertjes doorzwommen hebben. 

Close Menu